Skip to content

A 2024.10.16-ai műsorban elhangzott új dalok listája

Idén is visszatért az új dalokat bemutató műsorunk. Amennyiben lemaradtál róla, vagy újra meghallgatnád valamelyik szerzeményt, ebben a cikkben megtalálod őket! 

    1. Jeff Goldblum with Veronica Swift & The Mildred Snitzer Orchestra – Let It Snow
      Az A Légy, a Jurassic Park és az A függetlenség napja című filmekben szereplő Jeff Goldblum idén egy különleges bakelitlemezzel érkezik, amelyen két szám lesz található. A dalok digitálisan már megjelentek, az egyik ezek közül a Let it snow, amelyben az amerikai jazzénekesnő Veronica Swift és a The Mildred Snitzer Orchestra közreműkdik:

    2. Angie Killian & Allie Gardner – Sing For The King
      Az amerikai keresztény dalszerzők, Angie Kilian és Allie Gardner legújabb karácsonyi dala, a Sing for the King:

    3. Tyler Shaw – What Christmas Means To Me
      A kanadai színész és énekes Tyler Shaw, akinek tavaly az egyik legjobb Last Christmas feldolgozást köszönhettük, idén is megörvendezteti a rajongókat egy ünnepi dallal. Most Stevie Wonder klasszikusához, a What christmas means to me-hez nyúlt hozzá:

    4. Sacha – Rockin’ Around The Christmas Tree
      A szintén kanadai, sikeres fiatal countryénekesnő Sacha változatában így szól az örökzöld Rockin’ around the christmas tree:

    5. Consumed By Fire – Happy Birthday Jesus
      Az amerikai Ward testvérek együttese, a keresztény rock stílusban tevékenykedő Consumed by Fire első lemeze 2010-ben jelent meg, azóta több kis- és nagylemezt adtak ki. A legújabb ezek közül múlt pénteken érkezett, a 3 dalt tartalmazó Merry little christmas. Ezek közül egy saját szerzemény a Happy Birthday, Jesus:

    6. Jude York – Another Season Alone
      Az ausztrál Jude York2022-ben az Euroviziós dalversenyre is megpróbált kijutni, de a helyi dalválasztó versenyből nem ő jutott tovább. Most egy ünnepi szerzeménnyel jelentkezett, Another season alone címmel:

    7. Elizabeth Chan – Jingle Bells
      A magát a Karácsony királynőnek nevező Elizabeth Chan-nek már nem kevesebb, mint 9 ünnepi albuma jelent meg. Ő az az előadó, aki kizárólag karácsonyi dalok írására specializálódott, sőt még a saját lemezkiadó cégét is ünnepi névvel látta el. Különlegessége abban rejlik még, hogy igyekszik mindig újabb és újabb számokat szerezni, nem pedig feldolgozásokat készíteni. A következő dal némileg ellentmond ennek, hiszen ismerős dallamokat hallhatunk, viszont az eredetileg megszokott szöveget felcserélik az ünnepi sorok. Taylor Swift Shake it off című világslágeréről van szó, amit most Jingle Bells címen kaptunk meg:

    8. Crash Adams – Good All Year
      A tiktokon befutott kanadai legjobb barátok: Vince és Rafaele bandája, a Crash Adams formáció ünnepi dala a Good all year:

    9. Rick Braun – It’s Christmas
      Az amerikai Jazzzenész Rick Braun olyan nagynevű előadókkal dolgozhatott együtt, mint Rod Stewart, Tina Turner vagy Sade. Fő hangszere a trombita, de a kürt és a szintetizátor sem állnak távol tőle. Több, mint 20 saját lemeze készült, köztük a legújabb, a múlt pénteken megjelent It’s christmas című, aminek címadó dala így szól:

    10. Lesley Jones – Simple Kind of Christmas
      Az amerikai keresztény énekesnő, Lesley Jones, aki főleg a gospel stílusában szerzi dalait. Tavalyi bemutatkozó albuma után idén egy karácsonyi kiadvánnyal jelentkezett, erről az egyik saját szerzeménye az A simple kind of christmas-t:

    11. Sydnie Christmas – O Holy Night
      A Britain’s got talent idei, 17. szezonjának győztese, Sydnie Christmas a nevében hordozza karácsonyt. Ahogy az lenni szokott, az énekesnőnek a győzelme után már meg is jelent Angliában az első szólólemeze, amin a műsorban elhangzott dalok mellett többek között az O holy night feldolgozása is helyet kapott:

    12. Cochren & Co – Ribbons and Bows
      az amerikai keresztény énekes Michael Cochren, és a róla elnevezett Cochren & co. A bandát kezdetben az énekes és néhány barátja alkotta, később azonban csatlakozott hozzá a felesége, Leah is. Pénteken megjelent albumukon található a Ribbons and Bows:

    13. Zooey Deschanel – Dance With Santa Claus
      Az amerikai Sandra Boynton a művészélet több területén is kipróbálta már magát: volt humorista, rendező, zenei producer, mostanában pedig gyermekkönyvek és -zenék írásával foglalkozik. 1996 óta dolgozik együtt a zeneszerző Michael Forddal, és már a 7 albumuk jelenik meg a napokban, Cows and Holly címmel, amelyen a dalokat ismert előadók éneklik fel. Köztük van a híres színésznő Zooey Deschanel is, így az ő előadásában táncolhatunk egyet a Mikulással:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.