Skip to content

A 2023.10.20-ai műsorban elhangzott új dalok listája

Idén is visszatért az új dalokat bemutató műsorunk. Amennyiben lemaradtál róla, vagy újra meghallgatnád valamelyik dalt, ebben a cikkben megtalálod őket! Az oldal alján pedig egy szavazással várunk, ahol kifejezheted véleményed az elhangzottakról!

 1. Virginia To Vegas, Tyler Shaw, LØLØ, New Friends, Noelle, Shawn Hook – Last Christmas
  Október 11-éig kellett várni, hogy a Christmas FM hallgatók által már évek óta legnépszerűbbnek választott karácsonyi dalnak, a Last Christmasnak idén is megérkezzen az első feldolgozása. A kanadai zenészek, Virginia to vegas, Tyler Shaw, LØLØ, New Friends, Noelle és Shawn Hook kollaborációjában így hangzik a Wham-klasszikus:

 2. HunterGirl – Hurry up Christmas
  Az American Idolban feltűnt HunterGirl vidám dalával sürgeti a karácsonyt, hogy minél hamarabb érkezzen.

 3. Pintér Béla – Fiú született
  A múlt héten futott be az első hazai megjelenés is, ekkor került a boltokba Pintér Béla új ünnepi lemeze. A nyíregyházi születésű keresztény énekes-zeneszerző albumának címadó dala, a Fiú született.

 4. Aqyila – Please come home for Christmas
  A kanadai R&B énekes Aqyila így dolgozta fel a PLease come home for christmas című klasszikust:

 5. Wheatus – Christmas dirtbag
  Aki a 2000-es évek elején volt tizenéves, biztosan emlékszik a Wheatus nevű banda Teenage dirtbag című slágerére, amely több országban is heteken át a slágerlisták élén tanyázott. Népszerűségét talán a dalhoz készült klip is növelte, hiszen az Amerikai pite-filmek két sztárja szerepelt benne. Talán a semmiből a banda a múlt pénteken kiadtak egy ünnepi albumot is. Több saját szerzemény mellett a már említett slágerből is elkészült egy karácsonyi változat, a Christmas dirtbag.

 6. Phil Wickham – Manger throne
  Philip Wickham amerikai kortárs keresztény zenész, énekes és dalszerző a kaliforniai San Diego-ból. Friss karácsonyi dala a Manger throne.

 7. Alex Sampson – This Christmas (feels like love)
  A TikTokon népszerűvé vált Alex Sampson ünnepi szerzeménye a This Christmas, ami biztosan bekerül majd a karácsonyi trendek közé a népszerű videómegosztó oldalon.

 8. Tyler Shaw – Christmas all over again
  Tyler Shaw nem csak csapatban, hanem egyéniben is kiadott egy dalt az elmúlt napokban. A Last Christmasban többedmagával, a Christmas all over again-ben viszont egyedül hallhatjuk.

 9. Dami Im – Santa Claus is coming to town
  Dami Im az ausztrál X-faktor 5. évadának a győztese. Novemberben jelenik meg az első ünnepi albuma, az ezt felvezető kislemez pedig a Santa Claus is coming to town.

 10. The Bongos – Rock the Christmas cheer!
  A 80-as években alakult banda idei első ünnepi dala a Rock the Christmas cheer!

 11. David Foster & Katharine McPhee – Amazing Grace ft. The Tabernacle Choir
  David Foster, zenész, zeneszerző és producer több karácsonyi lemez elkészítésében is segédkezett már, többek között Mary J. Blige-al és Andrea Bocellivel is együtt dolgozott. Feleségével Katharine McPhee-vel tavaly jelent meg az első saját ünnepi albumuk, amihez idén egy folytatást is kiadnak, erről szól az első megjelent dal, az Amazing grace.

 12. Julie Benko & Mykal Kilgore – [I Never Had A] Christmas With You
  Az amerikai Broadway-színésznő Julie Benko és Mykal Kilgore duettje, az [I Never Had A] Christmas With You, a színésznő később megjelenő albumát hivatott promótálni.

 13. Johnny Mathis – Christmas Time is here
  Johnny Mathis rendkívül sikeres előadónak számít a már több mint 70 kiadott lemezével. Idén hozzátett még egyet a már amúgy sem csekély számhoz, és egy ünnepi kiadvánnyal jelentkezett. Erről érkezik a címadó dal, a Christmas time is here.

 14. Jess Moskaluke – Counting Down Christmas
  Indulhat a karácsonyi visszaszámlálás Jess Moskaluke-kal, és a Counting Down Christmas című dalával.

 15. Raphael Wressnig and Alex Schultz – This Christmas
  Raphael Wressnig orgonista, dalszerző és producer és a gitáros Alex Schultz a This Christmas című klasszikust dolgozta fel, azonban belecsempésztek egy kis soul és funky stílust is.

 16. Gavin DeGraw – Rockin’ Around the Christmas Tree
  Gavin DeGraw amerikai énekes-dalszerző múlt héten jelentette meg albumát, amin ismert ünnepi dalok feldolgozása található. Ezek közül az egyik a Rockin’ around the Christmas tree.

Neked melyik dal(ok) tetszett(ek) a legjobban?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.