Skip to content

Christmas Village – Pannónia Dekor Kft. – Információk – 2024

A Pannónia Dekor Kft. Európa egyik legnagyobb, és Magyarország legnagyobb karácsonyfadísz gyártója, ami éves szinten több millió karácsonyfadíszt készít. Ezzel a hatalmas volumennel nem csak Európa egyik legnagyobb karácsonyfadísz ellátója, hanem a tengeren túlon is jelentős beszállítónak számít, hiszen az Egyesült Államok legnagyobb karácsonyi vásárának is évi 1 millió díszt szállít.

A Christmas Village pedig a Pannónia Dekor üzlete Sopronban, ahol 300 négyzetméteren több mint 5000 féle szebbnél-szebb karácsonyfadísz közül lehet válogatni, amelyek között vannak kézzel festett és más modernebb technológiákkal is előállított gömbök, csúcsdíszek, és minden ami a karácsonyfáról nem hiányozhat.

 

A Pannónia Dekor eredete egészen 1947-ig nyúlik vissza, amikor Jozef Wratschko Ausztriában, Graz-ban megalapította a Alpenländische Christbaumschmuckfabrik nevű cégét, ami természetesen szintén karácsonyfadísz gyártással foglalkozott. A Wratschko család több generáción keresztül napjainkig vezeti a céget, amely 1997-ben költözött át Sopronba, és azóta az alapító unokája, Norbert Wratschko vezeti a céget, melynek neve a napjainkban már világszerte ismert Pannónia Dekor Kft.

Elérhetőségek:

Cím: 9407 Sopron, Varsa utca 31/B – Google térkép
GPS koordináták: 47.716285, 16.604140
Telefon: +36 30 288 7878
E-mail: info@pannoniadekor.com

Weboldal: https://www.pannoniadekor.com
Facebook: https://www.facebook.com/karacsonyfadiszek
Instagram: https://www.instagram.com/pannonia_dekor_kft

Jártál már ezen a karácsonyi helyszínen? Értékeld, hogy te mennyire tartottad csodásnak!

Összesen 4 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.0. Ha bővebben is kifejtenéd élményeid, akkor kérlek kommentelj az oldal alján lévő dobozban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.