Skip to content

Dr. Szlávik János tanácsaival érkezik idén Kevin a TV2-re!

A hétvégén megnyugtató hír érkezett a karácsony meghitt hangulata mellé önfeledt, vidám pillanatokat is kívánó karácsonyrajongók számára, és ezt a hírt ezúttal Dr. Szlávik János infektológus hozta, természetesen néhány elővigyázatossági jótanáccsal egybekötve a karácsony biztonságos eltöltésével kapcsolatban – illetve az ételrendelés és annak érintésmentes fizetésének bemutatásával a film egyik legviccesebb jelenetét el is játssza a főorvos egy mit sem sejtő ételfutár nagy meglepetésére!

A hír szerint idén december 24-én 25-én és 26-án a Reszkessetek betörők! egy-egy részét a TV2 fogja sugározni. Az első része a mára igazi kihagyhatatlan klasszikussá avanzsálódott vígjátéknak idén töltötte be a harmincadik évét, de ennek ellenére a népszerűsége, mint karácsonyi vígjáték továbbra sem fakult egy cseppet sem. Az a tévécsatorna, amelyik sikerrel ragadja magához a jogot, hogy karácsonykor vetítse Macaulay Culkin, Joe Pesci és Daniel Stern könnyfakasztó komédiáját, az egészen bizonyos, hogy a legnézettebb csatorna lesz azokra az estékre!

Szlávik János küldetése a TV2 reklámfilmjében ugyanakkor elsősorban nem a film promózása, hanem a figyelem felhívása azokra az egészségvédelmi tanácsokra, amelyek betartásával nagyobb valószínűséggel őrizhetjük meg a vidámságot és a boldogságot az ünnepek utáni időszakban is. A kellemetlen meglepetések elkerülése végett nézd meg a videót, és hallgasd meg a főorvos javaslatait!

Forrás: TV2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.