Skip to content
Home Events Karácsonyház 2020-ban is megnyitja kapuit

Karácsonyház 2020-ban is megnyitja kapuit

A Karácsonyház varázslatosan gyönyörű ünnepi mesevilága 2020. október 23-án 9 órakor megnyitja kapuit.

A 21 év alatt három különleges gödöllői műemlék épület adott otthont a Karácsonyház számára. Mindhárom épület egyedi és varázslatos hangulata külön inspirációt jelentett a kreatív munka során. 2017 óta a város központjában, a Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben található Várkapitányi lak földszinti helyiségeiben, több, mint 300 négyzetméteren kerül kialakításra a Karácsonyház. Az utóbbi években a Karácsonyház mini adventi forgataga, a gyönyörű körhintával, gesztenyesütővel, forralt boros hüttével és különleges téli kávé különlegességeivel szintén hozzájárult az örömteli karácsonyi hangulat megteremtéséhez.

A tavalyi jubileumi év után a dekoratőr csapat úgy döntött, hogy idén egy igazi karácsonyi mesevilágot varázsol a Várkapitányi lak műemléki szobáiba, egy olyan világot, amelyben felnőttek és gyerekek egyaránt örömmel varázsolódnak el és amely segít majd az ünnepre való hangolódásban.

Természetesen a járványügyi előírások maximális betartása mellett szeretnék majd a látogatóikra és kollégáikra is egyaránt vigyázni. A Karácsonyház látogatására vonatkozó egészségügyi előírásokat majd egy külön posztban fogják közzétenni Facebook oldalukon.
Várnak mindenkit Gödöllőn október 23-tól. Mind az október 23-i nemzeti ünnepen, mind pedig november 1-én Mindenszentek napján nyitva lesznek.

Cím: 2100, Gödöllő, Szabadság út 2.
Telefonszám: +36 70 307 2575

Képek forrása, valamint bővebb információ: https://karacsonybolt.hu/

The event is finished.

dátum

2020.10.23.
Expired!

időpont

All Day

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.