Skip to content

Hamarosan érkezik A karácsony szellemében Ryan Reynolds és Will Ferrell főszereplésével!

Bő két órás musical-komédia fogja bővíteni a karácsonyi témájú mozikínálatot. Bár az, hogy moziban láthatjuk-e, még kérdéses, mert a jelenlegi tervek szerint egyelőre mozis vetítés csak az USA-ban lesz november 11-től, majd november 18-tól az Apple streamingplatformján, az Apple TV Plus-on lehet majd megnézni a filmet.
A karácsony szellemében sztorijának az alapját Charles Dickens 1843-as klasszikus novellája, a Karácsonyi ének adja, de a film terv szerint tesz jópár csavarást az eredeti történeten.

A karácsony szellemében
A karácsony szellemében

A film világában minden karácsonykor a karácsony szelleme (Will Ferrell) kiválaszt egy sötét lelket, aki jó utra térhet a három karácsonyi lélek, a múlt, a jelen, és a jövendő látogatásának köszönhetően, de ez alkalommal tévedés történik, mert az eredetileg tervezett célpont helyett Clint Briggs-et (Ryan Reynolds) látogatja meg, aminek a következtében az eredeti terv kisiklik. A karácsony szelleme Clint Briggs-szel karöltve megismeri az emberek világát, aminek hatására újraértékeli saját múltját, jelenét és jövőjét. Így a film, az eredeti Dickens novellával szemben nem a megmentendő lélekre koncentrál, hanem fordítva, a megmentő karácsony szellemére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.