Skip to content

Karácsonyház Gödöllő – Információk

A gödöllői Karácsonyház minden bizonnyal Magyarország legcsodálatosabb karácsonyi ékszerdoboza amely több mint 2 évtizede várja az ámulni vágyó karácsonyimádókat belépési díj nélkül. A két óriás diótörő által őrzött kapuja miatt azonnal rá lehet ismerni, udvarán réteses és gesztenyesütő várja a megfáradt karácsonyi zarándokokat. De az igazi meglepetés belépve éri a látogatókat, hiszen a házikó minden szobája mesés karácsonyi díszítéssel van beborítva, és persze gyönyörűen feldíszített karácsonyfákból sincs hiány. A Karácsonyházban látható minden dekorációs elem megvásárolható, így bárki hazaviheti onnan a számára legkedvesebb emléket.

Nyitvatartás: Október 21-től december 24-ig:

hétfő – szombat: 09:00 – 18:00
vasárnap: 09:00 – 17:00

Október 23-án és november 1-jén is várják a karácsonyimádókat.

december 24-én: 9:00-12:00
december 25 és 26: ZÁRVA

Év végén a két ünnep között is nyitva szoktak lenni, a pontos napokról érdemes decemberben a Facebook oldalukon tájékozódni vagy a telefonszámukon érdeklődni. Ha kiderül a pontos, két ünnep közötti nyitvatartás, akkor cikkünket frissítjük!

A Karácsonyház előtti körhinta a következő nyitva tartás szerint várja a gyerekeket: csütörtökön és pénteken 14:00 és 18:00 óra között, szombaton 10:00 és 18:00 között, vasárnap 10:00 és 17:00 óra között.
 
Egyszerre 80 fő tartózkodhat az épületben, ezért sor alakulhat ki. Ajánlott hétköznap menni!
 
Belépés ingyenes!
 
Elérhetőségek:
 
Cím: 2100 Gödöllő, Szabadság út 2. – Google térkép
GPS koordináták: 47.597407, 19.348791
Telefon: +36 70 307 2575
E-mail: info@karacsonybolt.hu

Parkolás:

A Karácsonyháztól 50 méterre lévő Művészetek Háza parkolójában lehet, mindössze 10 Ft/másfél óra díjért, ez szombaton délelőtt is így van. Szombat délután és vasárnap itt ingyenes a parkolás. A Kastély parkolója is használható, de az kisebb, drágább, és minden nap fizetős. A Karácsonyház mögötti parkoló rész lezárt terület, behajtani tilos táblával. Az oda parkoló járműveket a közterület felügyelet büntetheti (és bünteti is), ezért kérünk ne parkolj oda!

Tömegközlekedés Budapestről:

  • HÉV-vel a Budapest Örs Vezér terétől Gödöllő Szabadság téri állomásig (Karácsonyház innen 20 méter)
  • Vonattal a Budapest Keleti Pályaudvarról Gödöllő Vasútállomásig (Karácsonyház innen kb. 300 méter)
  • Autóbusszal a Budapest Stadion Autóbuszállomás megállótól a Gödöllői Autóbusz Pályaudvarig (Karácsonyház innen 100 méter)

Weboldal: https://karacsonyhaz.hu
Facebook: https://www.facebook.com/karacsonyhaz
Instagram: https://www.instagram.com/karacsonyhaz
YouTube: https://www.youtube.com/karcsonyhaz

Jártál már ezen a karácsonyi helyszínen? Értékeld, hogy te mennyire tartottad csodásnak!

Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.5. Ha bővebben is kifejtenéd élményeid, akkor kérlek kommentelj az oldal alján lévő dobozban!

Gödöllői Karácsonyházba jártunk

Gödöllői Karácsonyházba jártunk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.