Skip to content

Segítsünk együtt Barbinak!

Minap megkeresett bennünket Alexandra, hogy van a közelében egy rászoruló család és elmesélné a történetüket!

Vörös Barbara 8. osztályos tanuló volt amikor elkezdett betegeskedni. Megfázásnak indult, de rengeteg antibiotikum és vérvétel után kiderült, hogy ez ennél sokkal súlyosabb. A kislány addigra már nagyon gyenge volt és az ágyból is alig bírt felkelni.

2020. májusában – az akkor 14 éves Barbit – akut leukémiával diagnosztizálták.

Ekkor kezdődött a harc a gyógyulásáért. A kezelések hatására mája sérült, megnagyobbodott, aminek következtében sajnos ágyhoz kötött lett. Mozgása egyre csak romlott, míg a végén már ülni sem tudott segítség nélkül. Barbi egyik lába jelenleg is élettelen, nem tudja használni.

Anyuka a folyamatos kórházi kezelések miatt nem tud bejárni a munkahelyére, munkáját elveszítette. Apuka, aki az egyedüli kenyérkereső, heti több alkalommal ingázik a kislánnyal és anyukájával Bakonybánkról a budapesti kórházba. A család Barbi mellett még 2 kiskorú gyermeket nevel. Céljuk, hogy megfelelő környezetet tudjanak biztosítani a kislány felépüléséhez.

Ennek érdekében a következőkre lenne szükségük:

  • tűzifa
  • szárítógép
  • levegőtisztító berendezés
  • készpénz (üzemanyagra, élelmiszerre) költenének

Valamint a legfontosabb és legnagyobb falat a fűtés korszerűsítés! Jelen állás szerint a fűtés korszerűsítése 723.000 Ft-ba kerül, és eddig 277.000 forint gyűlt össze nekik.

Ha Te is támogatnád Vörös Barbara gyógyulását, kérlek segíts!

Vargáné Bors Ildikó: 10402032-80535155-49521003
IBAN HU22 10402032 80535155 49521003
Közlemény: ADOMÁNY BARBINAK

A Barbival az RTL-KLUB is készített riportot

Ha valaki még több információt szeretne, akkor Facebookon működik egy csoport Segítsünk együtt Barbinak! néven és ott további információt tud találni magáról a gyűjtésről és a kislány állapotáról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.