Skip to content

Szívmelengető összefogás egy télimádó kutyus utolsó havas játékához

Egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő bernáthegyi gazdái a daganatos beteg kutyájuk elaltatása mellett döntöttek, de egy utolsó meglepetéssel még kedveskedni akartak szeretett házőrzőjüknek Salt Lake City-ben.

Maggie, avagy Maggie Maci, ahogy gazdái becézték, már kölyökkora óta szerette a Utah-i teleket és az akkor szokásos vastag hótakarót. Mindig önfeledten tudott játszani és ugrabugrálni a hóban, ezért a gazdi-házaspár férfi tagja Elijah Lee Saltzgaber a közösségi médiában egy felhívást tett közzé, amelyben olyanok segítségét kérte, akik tudnának némi havat a rendelkezésükre bocsájtani, hogy elaltatása előtt egy utolsó olyan játékkal lepjék meg kedvencüket, amelyben igazán örömét lelheti.

Törekvése pedig nem volt hiába, hiszen nemsokára jelentkezett a Salt Lake Állami Parkok és Rekreációs központ, és a célul kitűzött napon biztosították a gazdiknak elszállításra a kutyusnak szánt havat. A gazdi-pár legalább 40-80 liternyi havat szeretett volna ha összejön, azonban annál jóval többet kaptak a rekreációs központtól, ezáltal egy igazi kis dombot sikerült a kapott hóból építeni. Így Maggie igazán kiélhette magát, s habár kora, és egészségi állapota miatt nem volt olyan energikus és játékos mint eleven kölyök éveiben, a gazdái szerint nagyon jól érezte magát, és ők is elégedettek voltak, hogy egy ilyen nagyszerű játékkal tudták megelőzni azt a szomorú pillanatot, amikor szeretett kedvencüket végleg szabadon engedik az örök vadászmezőkre.

Maggie utolsó havas játékáról a rekreációs központ több fotót is közzétett, de a kedvenc életének korábbi időszakairól is, amelyeken a gazdáival szeretetben, és persze a térdig érő hóban portyázva tölti idejét a bernáthegyi.

 

Forrás: SzeretlekMagyaroszág.hu, The Independent, Salt Lake County Parks and Recreation

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.