Skip to content

2022-ben is szaloncukor kóstolókat keresnek!

A karácsonyi ünneplés egyik legfontosabb kelléke a szaloncukor, ám ahogy az Év Szaloncukra Verseny megálmodói is mondják: Nem mindegy mi kerül a fára!

Az elmúlt évtizedekben folyamatosan bővült a szaloncukor kínálat és mára már szinte minden nagyobb márkának van szaloncukra és a cukrászdákban is egyre nagyobb az igény a kézműves szaloncukrokra.

Azonban ahogyan nő a kínálat, úgy lesz egyre nehezebb dolga a vásárlónak is, hogy melyik szaloncukrot válasszák. Mára már túlnőttünk azon, hogy csak három ízből választhassunk és egyre nagyobb figyelmet kapnak azok a vásárlók is, akik speciális étkezést követnek vagy éppen valamelyik összetevővel szemben érzékenyek.

Az Év Szaloncukra versenyen most a legjobb szaloncukrokat keresik, méghozzá nem is egy kategóriában. A zsűriben a meghívott zsűri mellé természetesen civil bírákat is szeretnének, hogy valóban a közízlés dönthessen.

A szaloncukor kóstolók természetesen INGYEN kóstolhatják meg a nevezett szaloncukrokat. A csapatba éppen olyan nagy szeretettel fogadnak mindenevőket és olyanokat akik csak cukormentesen táplálkozhatnak.

A kóstolókat azok közül választják ki, akik követik a Facebook oldalulat és akik követik az Instagram oldalukatAnnyit elárultak, hogy interaktív módon fog a zsűri teljessé válni. 

Az idei évben a VEGÁN szaloncukor kategória lesz az újdonság és keresik a legjobb marcipános, kézműves, vagy éppen “olcsóbb” szaloncukrot is!

A kóstolás Budapesten lesz, így jelentkezéskor ezt érdemes figyelembe venni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.