Skip to content

Szabó Üveg Kft. – Tárnok – Információk – 2024

Ha Te is szent küldetésednek érzed, hogy a karácsonyfátok és a házatok a díszektől rogyadozzon, akkor a legjobb választás ezen díszek és dekorációk megvásárlásához a tárnoki Szabó Üveg Kft. A Szabó Lajos és Szabóné Galantai Marianna által alapított cég több mint fél évszázada, 1963 óta készít retro és modern karácsonyfadíszeket és karácsonyi dekorációkat tradicionális és a legmodernebb technológiák felhasználásával egyaránt. Ez azt jelenti, hogy az ipari módszerek mellett kézi gyártású termékeik is vannak, amelyekben számos gyönyörű üveggömb, és más egyedi formák is megjelennek. A számtalan csodálatos dísz miatt ide még akkor is érdemes ellátogatni, ha nem tervezünk vásárlást.

Nyitvatartás:

Szezonidőszak – Téli nyitvatartás – Karácsonyi Vásár: 2023-ban október 20-tól december 21-ig minden nap 8:00 és 16:30 között! November 1-én és 2-án ZÁRVA!

Szezonon kívüli nyitvatartás: Minden hétköznap 9:00 és 14:00 között. Január 7-től a hónap minden első szombatján is nyitva vannak!

Elérhetőségek:

Cím: 2461 Tárnok, Pacsirtamező utca 1. – Google Térkép
GPS koordináták: 47.377517, 18.836622
Telefon:+36 30 347 7248
E-mail: szabouvegkft@szabouvegkft.t-online.hu

Weboldal: http://www.szabouveg.hu
Facebook: https://www.facebook.com/egyedikaracsonyfadiszek
Instagram: https://www.instagram.com/szabouvegkft

Jártál már ezen a karácsonyi helyszínen? Értékeld, hogy te mennyire tartottad csodásnak!

Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5. Ha bővebben is kifejtenéd élményeid, akkor kérlek kommentelj az oldal alján lévő dobozban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.