Skip to content

A 2023.10.06-ai műsorban elhangzott új dalok listája

Idén is visszatért az új dalokat bemutató műsorunk. Amennyiben lemaradtál róla, vagy újra meghallgatnád valamelyik dalt, ebben a cikkben megtalálod őket! Az oldal alján pedig egy szavazással várunk, ahol kifejezheted véleményed az elhangzottakról!

 1. Cardigan Club – Perfect Holiday
  A Position Music nevű amerikai független lemezkiadó cég több feltörekvő előadót támogatott már, közöttük a Perfect holiday-t jegyző Cardigan Club-ot is.

 1. Cassette Deck – Christmas Night
  A szintén a kiadó égisze alatt tevékenykedő Cassette Deck a Christmas Night című újdonságával robbant be.

 1. Justine Blazer – Wrap Me Up
  Volt olyan előadó, aki már a nyáron előrukkolt egy karácsonyi lemezzel. Az Amerikában elég sikeresnek számító blues énekesnő, Justine Blazer már július közepén kiadta Joy című albumát, erről játszottuk le a Wrap Me Up című saját szerzeményét.

 1. Gregory Porter – Everything’s Not Lost
  A Grammy-díjas jazzénekes Gregory Porter novemberben megjelenő Christmas Wish című lemezének beharangozó dala, az Everything’s not lost.

 1. Raymond Arroyo – Christmas Mem’ries
  Raymond Arroyo inkább televíziós műsorairól, könyveiről és újságcikkeiről lett híres, idén azonban az éneklésben is kipróbálta magát, és új lemezén található a Christmas Mem’ries című szám, amelynek stílusa inkább a nagy klasszikusokhoz, Sinatrahoz és Cosby-hoz hasonlít.

 1. Theory of a Deadman – Missing You This Christmas
  Az 1999-ben alakult kanadai banda, a Theory of a Deadman is megméretteti magát az ünnepi szerzemények között, a Missing You This Christmas-el.

 1. The Tenors – I’ve Got My Love to Keep Me Warm
  A The Tenors formáció már a tavalyi évben is jelentkezett ünnepi szerzeménnyel, idén még magasabb fokozatra kapcsoltak, hiszen nemcsak egy, hanem rögtön egy albumnyi anyagot vettek fel. A múlt héten megjelent Cristmas With the Tenors című lemezről érkezik a felvezető dal, az I got my love to keep me warm.

 2. The Browns – Snow
  Az 1954-es Fehér karácsony című film egyik betétdalának, a Snow-nak újragondolt változata egy családi együttes, a The Browns előadásában. A film érdekessége, hogy az egyik szereplője az a Bing Cosby, akinek dalait mi is évről-évre elővesszük.

 3. Carla Thomas – Blue Christmas
  A 65 éve működő lemezkiadó cég a Stax records gondolt egyet, és összegyűjtötte az ügyfelei által az évek során kiadott karácsonyi dalait egy albumra, ami pár nappal ezelőtt jelent meg. Így egy közös kiadványra került többek között Otis Redding, Isaac Hayes, Albert King, és az ebben a formátumban még soha ki nem adott Carla Thomas szám, a Blue Christmas.

 1. Pentanonix – Please Santa Please
  Az amerikai acapella banda, akik nélkül ma már elképzelhetetlen az ünnepi szezon, a Pentatonix idén is megörvendezteti rajongóit egy karácsonyi válogatáslemezzel, amire új dalt is írtak, amely a Please Santa Please címet kapta.

 1. Mark Tremonti – The Most Wonderful Time Of The Year
  Az egykori Creed zenekar gitárosa, Mark Tremonti szólókarrierbe is kezdett, Frank Sinatra dalait dolgozza fel. Emellett ő is kiadott egy ünnepi feldolgozást, ez a The Most Wonderful Time Of The Year.

 2. Colton Dixon – Home for Christmas
  Az American Idol tehetségkutató 11. évadának versenyzője, Colton Dixon a Home for Christmas című szerzeményét hozta el.

 3. Michael Bolton – White Christmas
  Michael Boltont talán nem kell bemutatnunk senkinek, hiszen a 90-es években hatalmas sikereket ért el, többek között a When a man loves a woman című dalával. Az 1996-os karácsonyi albuma után idén is kiad egyet, aminek a felvezető dala a White Christmas, 2023-as feldolgozásban.

 1. Seth MacFarlane and Liz Gillies – We Wish You The Merriest
  Seth MacFarlane és Liz Gillies párosa szintén egy feldolgozással, a We Wish You The Merriest-el harangozza be a novemberben megjelenő ünnepi duettlemezét.

Neked melyik dal(ok) tetszett(ek) a legjobban?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.