Skip to content

A 2023.10.13-ai műsorban elhangzott új dalok listája

Idén is visszatért az új dalokat bemutató műsorunk. Amennyiben lemaradtál róla, vagy újra meghallgatnád valamelyik dalt, ebben a cikkben megtalálod őket! Az oldal alján pedig egy szavazással várunk, ahol kifejezheted véleményed az elhangzottakról!

 1. Cher – DJ Play A Christmas Song
  Idén a 77 éves díva, Cher is kiad egy karácsonyi albumot. A teljes korongra még pár napot várni kell, viszont a felvezető dal, a DJ play a Christmas song már múlt pénteken kijött. A szám maga nem feltétlenül mondható egy tipikus ünnepi szerzeménynek, inkább az énekesnőre a Believe óta jellemző hangzásvilágban készült.

 2. Stephanie J. Block – Sleigh Ride
  Az amerikai színész-és énekesnő Stephanie J. Block mellé ülhetünk fel a szánra, az ő dala a Sleight ride. Érdekesség, hogy  J. Block szerepelt a Cher életéről szóló amerikai musicalben is.

 3. Colton Dixon – I’ll be Home for Christmas
  Az American Idol tehetsége rögtön két dallal indította az ünnepi szezont, feldolgozta az I’ll be home for Christmast.

 4. Cardigan Club – New Traditions
  Az énekes duó is duplázott, New traditions című daluk a saját szerzemények táborát erősíti.

 5. Phoenix Chorale – Noche de Paz
  Észak-Amerika egyik legnagyobb és legsikeresebb kórusa, a Phoenix Chorale. A 28 tagú formáció karácsonyi lemezéről az első dal a Csendes éj spanyol változata, a Noche de Paz.

 6. Caitlyn Smith – Snow Day
  Caitlyn Smith egy olyan dalszerző, aki többek között Meghan Trainor-nek,
  Dolly Partonnak, Avicii-nek vagy Miley Cyrusnak is írt már szövegeket. Az ő dala a Snow day.

 7. Mary J Blige – O Holy Night
  A 2000-es, 2010-es évek nagysikerű énekesnőjének, Mary J Blige-nak az A Mary Christmas című albumának a 10 éves évfordulóra újra kiadott változata korábban ki nem adott dalokat is tartalmaz, ezek közül az egyik az O, holy night.

 8. Michael W Smith – The One
  Michael W. Smith rendkívül sikeres és sokoldalú Grammy díjas előadó, hiszen nem csak énekes, dalszerző, hanem kiváló zongorista is, emellett világ egyik legnépszerűbb kortárs keresztény zenésze. Már az ötödik ünnepi témájú albuma jelent meg, ezen található a The one című saját szerzemény.

 9. Adam Hawley – Celebrate Me Home
  A gitáros-énekes Adam Hawley új lemezéről a Celebrate me home című dalt Matt Cusson-nal közösen adják elő.

 10. The Dufry Sessions – Put a Little Love in Your Heart
  Az 1968-as dal, amit eredetileg Jackie DeShannon énekelt, de mások mellett Dolly Parton és Annie Lennox is feldolgozott már, idén a holland zenei producer, a René de Vries keze között öltözött karácsonyi köntösbe, a Durfy fantázianevű projektje nevében adta ki Put a little love in your heart-t.

 11. Samara Joy – Have Yourself A Merry Little Christmas
  A 23 éves jazzénekesnő, Samara Joy október 27én megjelenő lemezének felvezető dala a Have yourself a merry little christmas.

 12. Lisa Biales – At Christmas
  Lisa Biales elmondása szerint annyira szereti a karácsonyi zenéket, hogy úgy döntött, idén ír egy egész albumnyit belőle. A blues, swing, rock, country és pop stíulusok jegyeit ötvöző album novemberben jelenik majd meg, ennek a beharangozó dala az At christmas.

 13. Rehya Stevens – Early Winter
  Rehya Stevens Los Angelesből a melankolikus Early Winter című szerzeményével érkezett meg az ünnepi szezonba.

 14. VOCES8 – Magnificat IV. Deposuit
  Az angliai Voces8 a komolyzenét, a jazz-t és pop-ot ötvözi. Az ő egyedi stílusukban feldolgozva jelent meg a karácsonyi albumukat beharangozó dal, a Magnificat IV. Deposuit


  Neked melyik dal(ok) tetszett(ek) a legjobban?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.