Skip to content

Idén 1 nappal korábban indul a miskolci Mézeskalács Villamos!

A Miskolci Adventi Villamos idén is elindul hódító útjára Miskolc villamospályáin, és ha idén ismét elnyeri az “Európa Legszebb Adventi Villamosa” címet, akkor ez már a hatodik alkalom lesz, amikor a miskolci Mézeskalács villamos maga mögé utasítsa versenytársait a cseh MHD86 szakportál által indított versenyen.

Miskolci Adventi Villamos
Fotó: MVK Zrt.

A legtöbb ilyen díjat az említett “Mézeskalács” tematikával szerezte a villamos, ami elsősorban a külső díszítésére vonatkozik a villamosnak, mert ez nem változott az utóbbi években, egyrészt a járványidőszak miatt. A belső tér azonban minden évben megújult, tavaly “A szépség és a szörnyeteg” világába léphettünk be, azt pedig, hogy idén mi vár majd minket, egyelőre még homály fedi, de csalódni biztosan nem fogunk.

Miskolci Adventi Villamos
Fotó: MVK Zrt.

A Mézeskalács villamos miskolcon a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth állomások között közlekedik, a mostani idényben pedig november 27-től kezdi meg útját. A villamoson utazni érvényes jeggyel, bérlettel vagy más utazásra jogosító okmánnyal lehet. Aki úgy pillantja meg a villamost, hogy semmi ilyesmi nincs nála, az se rohanjon a legközelebbi bérletpénztárhoz, mert a villamoson folyamatosan tartózkodó jegyellenőrnél lehetséges jegyet váltani, nem csak készpénzzel, de bankkártyával is.

Miskolci Adventi Villamos
Fotó: MVK Zrt.

Forrás: Karácsonyszeretlek.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.