Skip to content

Karácsonyfadíszek randalíroztak London utcáin

A cím sajnos nem vicc, november elsején London belvárosában 5-6 méter átmérőjű karácsonyi gömbdíszek szabadultak el, és dózeroltak le mindent ami az útjukba került. Az ezüst és fehér karácsonyi gömbök egy ünnepi utcai kiállítás részei voltak, nyugalmi állapotukból pedig az Egyesült Királyságba érkező Claudio vihar zökkentette ki őket a 112 km/h-ás széllökéseivel.
A videóban látható, hogy a gömbök puha anyagból készültek, de méretük miatt a tömegük így is igen tetemes, hiszen egy közlekedő autót is eltérítettek egyenes pályájáról, illetve egy villanyoszloppal való ütközéskor nagyon jól látszik a kandeláber kilengéséből, hogy egy emberrel való találkozása egy ilyen óriási gömbnek súlyos következményekkel is járhatott volna.
Szerencsére nem sérült meg senki az incidens során, mert nem volt tömeg az utcán, hiszen az eset pont a nagy tömegeket vonzó, az Oxford Street-i karácsonyi kivilágítás ünnepi felkapcsolása előtti napon történt.
A rakoncátlan karácsonyi gömböket nem sokkal a videó elkészülte után befogták, és feltehetőleg egy felújítás után ismét részei lehetnek a karácsonyi kiállításnak.

 

Forrás: Telex.hu, TheSun.co.uk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.