Skip to content

Miskolci Adventi Villamos – Információk

A Miskolci Adventi Villamos már több mint egy évtizede indul útjára a karácsonyi szezonban, és idén ötödször nyerte el az “Európa Legszebb Adventi Villamosa” címet a cseh MHD86 tömegközlekedési szakportál által indított versenyeken. Az ellenállhatatlan tematika a “Mézeskalács Villamos” amely többször is zsinórban nyerte a díjat, az utóbbi években nem változott, de a villamos belső tere mindig valami újat tartogat az érdeklődők számára. 2021-ben A szépség és a szörnyeteg tematikával kápráztatták el a karácsony szerelmeseit.

Nyitvatartás: A Mézeskalács Villamosnak saját menetrendje van, a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth állomások között közlekedik november 28. és január 6. között. A további részletek az alábbi menetrendben olvashatóak. Az itt szereplő menetrend a 2021-es évi, ezért csak viszonyítási alapot jelenthet. Amint megérkezik a Miskolci Adventi Villamos új menetrendje, frissítjük cikkünket.

MVK Zrt. 2021 Menetrend: Miskolci Adventi Villamos
MVK Zrt. 2021 Menetrend: Miskolci Adventi Villamos

Elérhetőségek:

Cím: 3527 Miskolc, Kandó Kálmán tér 1. – Tiszai pályaudvar – Google térkép
GPS koordináták: 48.099575, 20.809520
Telefon: +36 46 504 810
E-mail: ugyfelszolgalat@mvkzrt.hu

Facebook: https://www.facebook.com/mvkzrt
Instagram: https://www.instagram.com/mvkzrt
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCskrK8jh-3h7S73M6KSa-Vg

Jártál már ezen a karácsonyi helyszínen? Értékeld, hogy te mennyire tartottad csodásnak!

Összesen 6 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.0. Ha bővebben is kifejtenéd élményeid, akkor kérlek kommentelj az oldal alján lévő dobozban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.