Skip to content

Novemberben érkezik a legújabb Reszkessetek, betörők!

Home Sweet Home Alone címmel novemberben érkezik a karácsonyi vígjáték kategóriában évtizedek óta verhetetlen Reszkessetek, betörők! sorozat legújabb része. A legsikeresebb első két rész jól bevált receptjén nemhogy változtat az új epizód, hanem inkább kísérteties hasonlóságot mutat velük az új film előzetese alapján. Ami persze egyáltalán nem baj, hiszen az első két rész óta már felnőtt jó pár generáció, így a most legkisebbek is kapnak egy friss ropogós, vadonatúj köntösbe bújtatott Reszkessetek, betörők!-et.

Forrás: Facebook – Home Alone


Az új részben már nem Kevin-t felejtik otthon szórakozott a szülők, hanem a 10 éves Max-ot, és ezúttal Tokióba utaznak karácsonyozni, ahonnan, miután ráébrednek, hogy otthon felejtették a legkisebbet, az anyuka, Carol tűzön-vízen keresztül igyekszik hazajutni, hogy megmentse az otthon egyedül, magányosan szomorkodó, és valószínűleg ijedt gyermeket. Persze a szülők aggodalma ellenére Max-ot a legkevésbé sem aggasztja az, hogy egyedül maradt otthon, sőt lehetőségként tekint az új szituációra, és végre mindent kipróbál otthon, amit a szülők és nagyobb testvérei óvó tekintete alatt nem lehetett. A felhőtlen szórakozást azonban nemsokára komoly felkészülés, csapdaállítás és haditerv kidolgozása váltja fel, miután Max rádöbben, hogy rosszhiszemű szándékkal érkező látogatók is értesülnek róla, hogy a hatalmas házban csak egy ártalmatlan, és védtelen kisgyermek tartózkodik. Újdonság lesz a filmben, hogy az egyik rendőrt McCallister-nek hívják, aki megsejti, hogy a környéken a karácsonyi vakációjukat külföldön töltő családok házai ellen elvetemült bűnbandák terveznek betörési kísérleteket. Az jól látható az előzetesből, hogy a rendőrt az a színész játssza, aki az eredeti első két részben Buzz-t, azaz Kevin legidősebb bátyját alakította, de a filmben lévő pontos szerepét egyelőre diszkrét homály fedi.

 

Az új Reszkessetek, betörők! film örömteli hírére egyetlen tény vet fanyar árnyékot, mégpedig az, hogy november 12-től csak a Disney+ streamszolgáltatón keresztül lehet majd megnézni. Arról pedig, hogy később esetleg lesznek-e más megtekintési lehetőségek, még nem tudunk.

Forrás: Facebook – Home Alone

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.