Skip to content

Októberben érkezik a Holidate, a Netflix új karácsonyi filmje!

Nem csak a régi, klasszikus karácsonyi filmekért vagytok oda, szeretitek az újdonságokat is? Ha Kevin mindenképpen az ünnepi program része, de egy 2020-as alkotást is megnéznétek a fa körül üldögélve, a Netflix új karácsonyi romantikus komédiája, a Holidate kerüljön fel a listátokra!

A filmet már karácsonyi előtt is meg lehet majd nézni, hiszen október 28-án érkezik a Netflixre, méghozzá Emma Roberts főszereplésével. A sztori nem túl eredeti, de karácsonykor ezt általában elnézzük az újabb alkotásoknak, főleg akkor, ha úgy érezzük, sosem lehet elég ilyenkor a filmekből.

A Holidate két szingli fiatal barátról szól, akik évről évre egyedül vesznek részt a családi ünnepségeken, mert soha nincs párjuk. Természetesen nem nehéz kitalálni a folytatást, elhatározzák, hogy segítenek egymásnak, és elkísérik egymást a másik családjához, mintha randiznának. Igen, a történet egy picit a Négy karácsonyhoz hasonlít majd, de frissebb, lendületesebb kiadásban.

A Trailer magáért beszél, bár már a férfi főszereplő, Luke Bracey látványa is meggyőz arról, hogy a Netflix izgalmas karácsonnyal készül számunkra!

Kép forrása: Netflix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.