Skip to content

Megérkezett a karácsonyfélfa

Pár napja járta körbe az internetet az a hír, hogy megvan a 2020-as karácsonyi szezon formabontó slágerterméke, és ez nem más, mint a “karácsonyfélfa”. A termék a Hammacher Schlemmer webáruházában vásárolható meg, és azt fontos tudni róla, hogy ez egy függőlegesen félbevágott karácsonyfa.

Ez így elsőre elég morbidnak tűnhet, de érdemes figyelembe venni, hogy milyen előnyökkel is járhat egy ilyen különleges műfenyő!

Karácsonyfélfa

Karácsonyfélfa

Sokan mikor díszítik a karácsony legfontosabb kellékének a hátsó részét, ami esetleg fal felé néz, arra már nem helyeznek akkora hangsúlyt, mint arra a felére amit az egész család lát, és sokszor elhangzik, hogy “azt úgy se látja senki”. Ez a termék ezt megoldja, mert közvetlenül a fal mellé állítható, így nem kell lelkiismereti kérdést csinálni a díszítésből. Plusz a helyszűkében lévő üzletekben, lakásokban is praktikus lehet, mert feleannyi helyet foglal. Ezen felül az égők felhelyezésével sem kell bajlódni, mert a fát ünnepi világítással együtt lehet megvásárolni. Ami még érdekes lehet, hogy a fának 822 ága van, és az ára elég borsos, 250 dollár, ami a jelenlegi árfolyam alapján 75 ezer forint.

Összességében a fa gyönyörű, de úgy gondoljuk, hogy inkább csak üzletekben, mintsem otthonokban lesz a karácsony slágere. Maximum, mint második dekorációs elemet tudjuk elképzelni az otthonokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.