Skip to content

Egy bridporti pár Mr. és Mrs. White-Christmas lett a szertartás végeztével

Anglia déli részén, Somerset megyében, Bath városában a nevezetes Római Fürdők (The Roman Baths) egy igen érdekes frigynek adhattak otthont e hét keddjén, éppen a kijárási és egyéb korlátozások bevezetése előtt.

A mennyegző érdekességét az adja, hogy a szertartás végeztével a bridporti ifjú pár új neve Mr. és Mrs. White-Christmas azaz – magyarra fordítva – Fehér-Karácsony Úr és Fehér-Karácsony Asszony lett.

Tilly Christmas és Kieran White most húszévesek, és 8 évvel ezelőtt 12 évesen ismerkedtek meg az iskolában. A jelenleg üzleti tanulmányokat folytató Mrs. White-Christmas a BBC-nek elmondta, hogy nevük különleges kombinációjára egy középiskolai bál után figyeltek fel, amikor a bál után a közösségi médiára feltöltött közös fotóikat #WhiteChristmas hashtaggel jelölte egy barátjuk. Az ifjú ara azt is elmondta, hogy eleve szerette volna megtartani a karácsony-t jelentő családnevét, végül pedig az csak a véletlen műve lett, hogy annak a neve akit házastársának választott tökéletesen passzol az övéhez.

Az eredeti tervek szerint a pár júliusban kelt volna egybe, de el kellett halasztaniuk a koronavírus járvány miatt. Az elhalasztott mennyegzőt is csak csökkentett vendégsereg részvételével tudták megtartani, így csupán 15 vendéget fogadhattak. Jelenleg, november 5-étől Angliában, a járványhelyzet miatt egy négyhetes lezárás következik, ezért az esküvők nem engedélyezettek, csak különleges korlátozások betartásával.

Forrás: BBC

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.