Skip to content

Egy éjszakára bárki beköltözhet Kevinék házába!

December 7-én, a Chicago-i helyi idő szerint 13:00 órától kalapács alá kerül a Reszkessetek, betörők!-ből ismert legendás McCallister ház, no nem örökre, hanem csupán egyetlen éjszakára, hiszen aki a legmagasabb összeget ajánlja, az december 12-én eltölthet benne egy felejthetetlen éjszakát, akár a családjával együtt.

Fotó: Sarah Crowley

Ezt a lehetőséget az Airbnb biztosítja a világon először, és az árverésen befolyó összeget a Chicago-i La Rabida gyermekkórháznak ajánlják fel. Az árverés győztese ráadásul nem is csupán a házat kapja meg arra az éjszakára, ugyanis Kevin bátyja, Buzz lesz a házigazda, illetve az ingatlan gyönyörű karácsonyi díszítéssel fogja várni a szerencséseket.

Fotó: Sarah Crowley

A hamisítatlan Reszkessetek, betörők! hangulat pedig, néhány napvilágra került izgalmas részlet alapján még tovább lesz fokozva, így ünnepi menüt is tartalmaz az egyéjszakás bérlet, mégpedig olyan kajákkal, mint amilyenek a filmből is ismerősek, hiszen a magára maradt Kevin ezekkel biztosította túlélését, így Chicago legjobb pizzáját és a mikrohullámú sütőben melegíthető Kraft sajtos-makarónit is lehet majd fogyasztani.

Fotó: Sarah Crowley

Az esti program részeként a Reszkessetek, betörők! legújabb részét, a Home Sweet Home Alone-t is meg lehet majd nézni Buzz-zal, illetve távozáskor sem kell üres kézzel távoznia a vendégeknek, ugyanis szuvenír gyanánt egy LEGO 21330 – Home Alone készletet kapnak, amiből kirakható a teljes McCallister ház – persze annak kicsinyített mása.

Fotó: Sarah Crowley

Az árverés győztesének a helyszínre utazásáról magának kell gondoskodnia, ezért foglaljátok le a repülőjegyeket időben Chicago-ba, Illinois államba, a ház pedig a város északi külvárosában, Winnetka-ban lesz megtalálható. Persze a pontos címet az árverés győztesével időben közölni fogják!

Forrás: index.hu, deadline.com, airbnb.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.