Skip to content

Karácsonyi adománygyűjtés a Christmas FM-mel!

Az idei évben közös adománygyűjtésre hívjuk a hallgatókat! A korábbi években, mint magánszemély adományoztunk, és ezzel próbáltunk könnyíteni rászoruló családok nehéz helyzetén a karácsony közeledtével.

Azonban úgy gondoltuk, hogy sokkal nagyobb segítségre lehetünk képesek együtt a hallgatókkal, veletek!

A gyűjtést egy hátrányos helyzetű 200 fős borsodi település, Gagybátor nehéz helyzetben lévő lakóinak szervezzük. A nehéz helyzetet mi sem írja le jobban, mint hogy nincs sem óvoda, sem iskola, sem kocsma, sem bolt, sem vezetékes internet, sem munka. Csak szegények vannak!

Egyes nagyvállalati vezetők szerint még a térképen sem található meg a település!

Az adományozás során mindig gondot okoz nekünk annak megállapítása, hogy a felajánlás vajon jó helyre kerül-e! Olyan sok rossz tapasztalat van a mai világban, sokan próbálnak úgy pénzt kicsalni az emberektől, hogy valójában nem mások megsegítése a céljuk!

Ezért mi mindig megpróbálunk olyan alapítványt találni, akik személyesen ismerik a rászorulókat. Ezért kerestük fel a Hiányzó Láncszem Alapítványt, akik tevékenyen részt vesznek a gagybátori szegények mindennapjaiban. Egy kitételünk volt az alapítvány felé, hogy az adományokat mi magunk vihessük el a rászorulóknak. Örömmel fogadták a megkeresésünket, hiszen mindig jól jön a segítség!

Terv szerint az adományok december 21-én kerülnek személyesen leszállításra, kiosztásra! Az élelmiszerek megvásárlásához, leszállításához hallgatók jelentkezését, segítségét is várjuk! Furgonos segítséget is örömmel fogadunk! Légy része a kezdeményezésnek!

Az adományozással kapcsolatos információk

Az adományozás során pénzbeli felajánlást tudunk fogadni, amiből ezután tartós élelmiszerek lesznek vásárolva. Liszt, olaj, cukor, só, rizs, tej, száraztészta, konzerv. Ha nem szeretnél utalni, akkor az általad felajánlott adományt majd december 21-én személyesen is elhozhatod!

Az adományokat postai úton nem tudjuk fogadni, mert nincs lehetőségünk nagyszámú csomag tárolására, ellenőrzésére.

Vállalkozások csatlakozását is várjuk a kezdeményezéshez partnernek, akik esetleg a gyűjtésben szeretnének részt venni!

Utalásokat számlaszámunkra vagy PayPal-ra várjuk „Adomány” megjegyzéssel.

OTP Bank számlaszám

Név: Szabó Attila EV.

Számlaszám: 11773391-00626549-00000000

IBAN: HU17-11773391-00626549-00000000

Közlemény: Adomány

PayPal

info@christmasfm.hu

Közlemény: Adomány

Bármilyen kérdésed, vagy estleg más ötleted van, akkor keressetek bennünket az info@christmasfm.hu-n!

Kis részlet a helyiek mindennapjaiból

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.