Skip to content

Kelly Clarkson berobbant 2021 első karácsonyi dalával!

A karácsonyi dalkiadás gyorsasági versenyének győztese 2021-ben Kelly Clarkson lett, mégpedig a szeptember 23-án, videóklippel együtt megjelent “Christmas Isn’t Cancelled (Just You)” című dalával.

Habár a dal üzenete nem éppen a legfelhőtlenebb, ezt mégis sikeresen feledteti a hangzás hamisítatlan karácsonyi hangulata. Talán csak spekuláció, hogy a dalszöveg tükrözni szándékozik az énekesnő pillanatnyi élethelyzetét, amelyben nemrég ért véget kapcsolata egy elhúzódó válóper után, de a dal visszatérő motívuma az, hogy “valaki”, aki korábban elrontotta a dolgokat, nem lesz ott ezen a karácsonyon, és a múlt rossz emlékei sem ronthatják el ezt a karácsonyt, amiben segíteni fog a hangosra tekert karácsonyi zene és az ünnepélyes készülődés.


Kelly azonban nem elégszik meg ennyivel, hiszen a karácsonyimádók legnagyobb örömére egy teljes, karácsonyi tematikájú albumot is ki fog adni október 15-én “When Christmas Comes Around” címmel, amelyen saját új dalai mellett több karácsonyi dal feldolgozása lesz hallható. A teljes tartalma a karácsonyi lemeznek még nem tisztázott, de annyi már bizonyos, hogy a 15 dal között George Michael legendás “Last Christmas” és Eartha Kitt feledhetetlen “Santa Baby” dalainak feldolgozása mellett Kelly és Ariana Grande közösen fogják énekelni a “Santa, Can’t You Hear Me” című dalt. Pletykák szerint Mariah Carey “All I Want for Christmas Is You” dalának a feldolgozása is fogja gazdagítani az albumot, de sajnos ez jelenleg valótlannak tűnik, ugyanis az albumtervezetben szereplő azonos című dal eredetijét a Vince Vance & The Valiants adta elő, ami egy egészen más dal.

Persze a minőség miatt nem kell aggódnunk, hiszen Kelly már nem elsőáldozó a karácsonyi album műfajában, ugyanis 2013-ban “Wrapped In Red” című albumával már bizonyította, hogy művészi tehetségét kiváló érzékkel tudja a karácsonyimádók szolgálatába állítani, így kíváncsian várjuk, hogy érkezik-e október 15-ével egy újabb karácsonyi dallegenda, ami akár évtizedeken keresztül visszhangozni fog a karácsonyi időszakokban!

Fotó: www.parade.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.