Kérj dalt a következő kívánságműsorban saját hangüzenettel!

Ahogy az idei év, úgy az idei karácsony is nagyon más lesz, mint az eddigiek. Sok család lesz kénytelen távol maradni a szeretteitől, hogy ezzel megóvja őket és saját magát is!

Bár a kívánságműsorunkban eddig is lehetett üzenni számunkra fontos embereknek, de úgy gondoljuk, hogy egy műsorvezető nem tudja átadni azt az érzést, ami a mondatok mögött van!

Ennek a gondolatnak a mentén úgy döntöttünk, hogy próbaképpen nem mi olvassuk be a következő kívánságműsorban a kéréseket, hanem a hallgatók által küldött hangüzeneteket fogjuk a dalok előtt bejátszani.

A hangüzeneteket nem a műsor alatt kell beküldeni, hanem jóval előtte, hogy a dalokat és a kéréseket össze tudjuk párosítani, valamint a gyenge minőségű, esetleg nem odaillő szövegezésű kéréseket ki tudjuk szűrni.

Ennek megfelelően 2020.12.12-én este 6 óráig várjuk a hangüzeneteket Facebookon vagy az info@christmasfm.hu-n keresztül! A hangot bármilyen eszközzel felvehetitek, azonban mivel mi sem vagyunk számítógép guruk, így adunk egy egyszerű tippet a hangüzenet készítéséhez!

Facebook messengeren keressetek meg minket, írjatok ránk és a mikrofon ikont hosszan nyomva mondjátok fel az üzenetet, majd pedig engedjétek el a mikrofon ikont! Ha esetleg rosszul sikerült, nyugodtan küldjetek újat! Kis videót is készítettünk hozzá! 😊

Kérjük, hogy a kérés háttérzajmentes, háttérzene nélküli hangállomány legyen és ne legyen több 15 másodpercnél!

Ha egy dalt többen is kérnek, akkor a legelső üzenet lesz beolvasva. Így érdemes olyan dalt választani, amit már hallottál nálunk, de különleges, mert biztos lehetsz benne, hogy a Wham-től a Last Christmas-t sokan fogják kérni! 😊

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük