Skip to content

Megszereztük, hogy karácsonykor mikor vetítik a Reszkessetek betörőket!

A filmtörténet világszerte eddigi legnagyobb népszerűségnek örvendő karácsonyi akció-vígjátékának vetítési jogát az idei évben is a TV2 szerezte meg, zsinórban harmadszor, ahogyan erről korábbi cikkünkben beszámoltunk. Akkor azonban még nem tudtunk részleteket arról, hogy pontosan mikor kerülnek vetítésre a legendás epizódok. Azóta is fáradhatatlanul és tántoríthatatlanul keressük és kutatjuk az esetleges információmorzsákat az üggyel kapcsolatban, egyrész azért, hogy mi magunk is végre megnyugtató választ kapjunk, illetve hogy az olvasóinkkal is megoszthassuk a részleteket, hiszen mindannyian figyelembe fogjuk venni a karácsonyi készülődés során, hogy mely napokon, mely időpontok lesznek azok, amikor a legjobb hely a karácsony során a televízió képernyője előtt lesz!

Bíztatóak a hírek, hiszen az első három részét a Reszkessetek Betörők!-nek nem csupán egy alkalommal fogja játszani a TV2, hanem meg is ismétli őket, így kétszer is bearanyozhatja a Kevin – vagy Harry és Marv – fanok képernyőjét a legendás vígjáték.

Az első rész december 24-én, csütörtökön 21 óra 5 perckor indul. Majd másnap 25-én péntek délután 13 óra 50 perckor lesz az ismétlés.
A második rész december 25-én, pénteken 21 óra 5 perckor, az ismétlése pedig 26-án szombaton 13 óra 25 perckor.
A harmadik rész pedig december 26-án szombaton, kicsit később mint az első kettő 21 óra 30 perckor startol, és a következő napon, 27-én vasárnap délelőtt 8 óra 55 perckor ismétlik.

A TV2 egy különleges videót tett közzé amikor nyilvánosságra hozta, hogy idén az ő csatornájuk lesz az, amelyik elhozza a Reszkessetek Betörők!-et. A különlegessége a videónak, ahogyan korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, abban van, hogy elsősorban nem is maga az ikonikus film van a klip fókuszpontjában, az inkább csak egy mókás pezsgő keretként szolgál a valódi üzenetnek, ami Dr. Szlávik János tolmácsolásában az idei karácsonyra vonatkozó, lehetőség szerint megfogadandó és betartandó egészségügyi és biztonsági javaslatok. De persze a vicc sem maradhatott el, hiszen a filmből kiragadt vidám jeleneteken kívül még maga a főorvos úr is eljátssza a film egyik legmurisabb jelenetét az érintésnélküli fizetés lehetséges módozatának a demonstrációjával, egy mit sem sejtő ételfutár nagy meglepetésére!

Forrás: SorozatWiki.hu, TV2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.