Skip to content

Romantikus lánykérésnek lehettek tanúi a gödöllői Karácsonyház apró díszei

Az immáron 22 éve működő gödöllői Karácsonyház minden évben tartogat valami meglepetést a karácsonyimádók számára. A múlt héten sem volt ez másképp, ám ezúttal egy különösen formabontó meglepetésben lehetett része egy látogatópár leánytagjának, Évinek, hiszen párja, Kristóf egy titkos akciót szervezett a Karácsonyház kollégáival, mégpedig azért, hogy megkérhesse a kezét. A szerelmespár pénteken a déli órákban érkezett a Karácsonyházba, ahol Évi gyanútlanul gyönyörködött a karácsonyimádók zarándokhelyének számító Karácsonyház páratlanul gyönyörű és aprólékos díszítéseiben és dekorációs kompozícióiban.

Fotó: Gödöllői Karácsonyház

 Ahogy haladtak szobáról-szobára, Kristóf áthatolhatatlan pókerarcával, és legkisebb rezdülésével sem adta jelét annak, hogy itt valami olyan fog következni, amely kettőjük közös életének egyik legfontosabb mérföldköve lesz. Így Évi mit sem sejtett akkor, amikor az egyik szobába belépve, nagy meglepetésére egy extra “dekorációval” találta szembe magát az egyik színes-mini karácsonyfákkal tűzdelt dekorációs asztalon. A karácsonyi tematikába elég nehezen beilleszthető eljegyzési gyűrű láttán már épp kérdésre nyílott volna a szája Kristóf felé, hogy –

Fotó: Gödöllői Karácsonyház

“- Ez vajon hogy került ide?”, de mielőtt hang elhagyhatta volna a száját, Kristóf már féltérdre is ereszkedett, és párja kezét fogva, megkérte a kezét. A folytatás pontos részleteit nem ismerjük, hiszen a Karácsonyház kollégái biztosították a szerelmespár számára a diszkréciót, de annyit tudunk, hogy miután Évi és Kristóf távoztak a leánykérés helyszínéről, Kristóf küldött egy örömteli üzenetet a Karácsonyháznak, mégpedig azt, hogy “IGENT MONDOTT, köszönjük a segítséget”.

Fotó: Gödöllői Karácsonyház

Forrás: Gödöllői Karácsonyház Facebook oldala

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.