Tóth Andi bejelentette, hogy két másik X-Faktor győztessel december 1-én karácsonyi klippremierrel robbantják a netet!

Tóth Andi, a 2014-es X-Faktor győztese bejelentette, hogy 5 kollégájával, köztük Vastag Csabával és Kocsis Tiborral feldolgozták Justin Bieber “Mistletoe” című karácsonyi dalát, és egy különleges klippel fognak kedveskedni a karácsonyi dalok szerelmeseinek.

A bejelentéshez csatolt mini klipben a zeneművész társaság egy szívhezszóló, családias hangulatú karácsonyi készülődésben látható, amiben még egy karácsonyfát is feldíszítenek, a háttérben pedig a feldolgozott dal eredetije hallható – és már csak néhány nap december elsejéig, amikor végre hallhatjuk a bizonyára különlegesen és ízlésesen feldolgozott karácsonyi dal új verzióját, egy minden bizonnyal kellemes érzelmeket ébresztő karácsonyi klipben.

A hatfős, énekesi kör összetétele nagyon különleges, hiszen Tóth Andin kívül két másik X-Faktor győztes is erősíti a csapatot. Vastag Csaba, aki az első X-Faktort nyerte, és azóta 3 szólóalbuma jelent meg, az egyik platina, míg egy másik pedig aranylemez lett. Valamint Kocsis Tibor, aki az X-Faktor második évadának a győztese, azóta szintén három kiadott szólóalbummal.

Az X-Faktor győzteseinek panteonján kívülről is érkeztek zenei kiválóságok a projekt minél tökéletesebb kivitelezésének érdekében, úgy mint B. Nagy Réka, akinek a dalai csak az elmúlt 3 évben több milliós nézettséget értek el. Gájer Bálint, aki a The Voice énekesverseny első évadjának ezüstérmese volt, illetve 2015-ben a “That’s how it goes” című dala bekerült az Eurovíziós dalfesztivál döntőjébe. Illetve Veréb Tamás, aki színházi színészi pályája mellett számos saját dalt jelentetett meg amellett, hogy más zenei előadókkal közös munkákat is végez, továbbá ő énekelte a Budapesten megrendezett 2017-es úszó-világbajnokság hivatalos szurkolói dalát, a “We Are the Water”-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük